Kontakta oss
033-233440 / info@ocs.se

69
Lösningar

Lösningar

Se exempel på smarta lösningar som redan är i bruk hos våra kunder. Hämta gärna inspiration och impulser från andra branscher än Er egen. Innovativa interna transportlösningar ger ofta mer.

Läs mer
Conveyors

Conveyors

Ett komplett utbud av hängconveyors och golvconveyors för olika typer av branscher, processer och gods. Buffertar, arbetsstationer, växlar, kurvor, Power & Free-funktioner. Upptäck byggstenarna i våra smarta lösningar.

Läs mer

Senaste nytt

Goda nyheter

Vi kan med stolthet presentera att i juni 2016 blev OCS certifierade enligt ISO-9001 (Kvalitet) och ISO-14001 (Miljö). Vår målsättning är att med kunnig och motiverad personal i dialog med kunden utveckla, tillverka och leverera produkter som alltid uppfyller våra kunders krav och förväntningar. Rätt kvalitet är vår garanti för lönsamhet och långsiktig överlevnad.

Under 2016 har vi har även erhållit ’Trippel A’ (AAA) som är den högsta kreditvärdighet.

ISO Certifikat 9001

ISO Certifikat 14001

Kvalitet och Miljöpolicy

Högsta kreditvärdighet

Representanter sökes

Just nu söker vi agenter/representanter för OCS produkter i England, Frankrike och Polen. Det är ett plus om du redan arbetar med andra produkter inom materialhanteringsindustrin.

Vänligen skicka din företagsprofil till info@ocs.se.

LogiMAT Stuttgart

OCS vill tacka alla som kom och besökte oss på LogiMAT mässan i Stuttgart och vi hoppas att ni finner våra produkter intressanta. Hör gärna av er om ni har frågor och/eller funderingar, stort som litet. Vi hjälper dig gärna, helt förutsättningslöst!