Kontakta oss
033-233440 / info@ocs.se

9258
Lösningar

Lösningar

Se exempel på smarta lösningar som redan är i bruk hos våra kunder. Hämta gärna inspiration och impulser från andra branscher än Er egen. Innovativa interna transportlösningar ger ofta mer.

Läs mer

PROJEKTINGENJÖR

Är du ninja på maskinteknik och har intresse för automation?

Då har vi det perfekta jobbet åt dig. I rollen som projektingenjör ingår du i ett projektteam med projektledare, konstruktör, projektingenjör och montörer. Tjänsten passar dig som vill ha ett helhetsperspektiv samtidigt som du arbetar på detaljnivå. Dessutom arbetar du nära produkterna då vi förutom utveckling och konstruktion även genomför förmontering och testuppbyggnad innan montering hos kund.

I din roll kommer du att koordinera och följa upp projekten med fokus på systemens layout och funktion. Du tar även fram stålkonstruktioner, specificeringar av material, funktionsbeskrivningar och installationsunderlag. Därför söker vi dig som:

  • Är högskoleingenjör inom maskinteknik med ett par års erfarenhet av mekaniskt ingenjörsarbete efterexamen.
  • Har stort intresse för mekanik och automation, och som på sikt vill utvecklas inom företaget.
  • Kan arbeta i team men även individuellt med mycket eget ansvar.
  • Har goda kunskaper i CAD-program, gärna Inventor. Erfarenhet av layoutdesign, stålkonstruktion och/eller materialspecificering är meriterande.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Tyska är ett stort plus.
  • Är stresstålig och har förmåga att prioritera din arbetsordning.

Intresserad?
Ansök så snart du kan, urvalsprocessen sker löpande!
Skicka din ansökan till info@ocs.se

Frågor om tjänsten?
Kontakta Mathias Frunz  033– 23 33 81

OCS verkar på en global marknad med huvudkontor i Borås samt försäljningskontor i Stockholm och Tyskland. Vi erbjuder smarta och interna conveyorsystem för olika branscher och processer. I 40 år har vi skräddarsytt design, projektering och driftsättning för kunder runtom hela världen.