Vi hör av oss inom 24 timmar. ×
Alla artiklar

Vi visar hur du lyckas flytta fram affärerna

På årets LogiMAT i Stuttgart presenterar OCS två av sina framgångsrika overheadconveyors för en bred internationell publik.

LogiMAT 2020

OCS ställer ut i Hall 7, Stand A77. Du kan registrera dig nu för din personliga eTicket-kod på info@ocssysteme.de och få en gratis biljett till LogiMAT.

Vi har ett komplett erbjudande av interna transportsystem med hängande conveyors. OCS patenterade friktionsbaserade teknik flyttar delar pålitligt i en ren och tyst miljö. Våra conveyors är tystgående, fria från olja och garanterar flexibla lösningar baserade på dina behov.

Två av våra framgångsrika conveyorsystem, OCS 150 och OCS 500, kommer snart att presenteras för den breda publiken som deltar i årets LogiMAT, den internationella mässan för intralogistiklösningar och processhantering i Stuttgart. Mellan den 10 och 12 mars visar vi dig varför OCS 150 och OCS 500 används så framgångsrikt av så många olika internationella industrier.

Hjälpa dig att optimera din transport

Åtskilliga representanter inom fordonsbranschen, inklusive elektromobilitet, flygindustrin och ytbehandlingsindustrin, samt flera olika cykeltillverkare förlitar sig på systemen från OCS. Tveka inte att be om personlig konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa utifrån dina specifika krav och behov. Våra experter på LogiMAT vill gärna diskutera och utveckla transportlösningar tillsammans med dig.