Kontakta oss
033-233440 / info@ocs.se

67
Lösningar

Lösningar

Se exempel på smarta lösningar som redan är i bruk hos våra kunder. Hämta gärna inspiration och impulser från andra branscher än Er egen. Innovativa interna transportlösningar ger ofta mer.

Läs mer
Conveyors

Conveyors

Ett komplett utbud av hängconveyors och golvconveyors för olika typer av branscher, processer och gods. Buffertar, arbetsstationer, växlar, kurvor, Power & Free-funktioner. Upptäck byggstenarna i våra smarta lösningar.

Läs mer
Om oss

Om oss

OCS erbjuder pålitliga och kostnadseffektiva interna transportsystem av hög kvalitet och stor flexibilitet. Systemen är rena och oljefria med litet behov av underhåll. Vårt breda utbud av hängtransportörer och rullbanor, kedjetransportörer och bandtransportörer ger stor valfrihet vad gäller funktion, design och effektivitet.

40 års erfarenhet av anpassning
Vår långa erfarenhet med drygt 40 år i branschen ger oss tryggheten att också var innovativa. Våra anläggningar bygger på standardmoduler men varje lösning är unik eftersom varje behov är unikt.

Vi strävar hela tiden efter att hitta mer flexibla och smartare lösningar för dagens och morgondagens behov. Vi analyserar er verksamhet och presenterar en helhetslösning som täcker in både produktionsmässiga, ekonomiska och ergonomiska perspektiv. Vi designar, projekterar och driftsätter. Vi erbjuder produkter och tjänster för komplett anpassning och installation.

Certifikat
OCS är certifierade enligt ISO-9001 (Kvalitet) och ISO-14001 (Miljö). Vår målsättning är att med kunnig och motiverad personal i dialog med kunden utveckla, tillverka och leverera produkter som alltid uppfyller våra kunders krav och förväntningar. Rätt kvalitet är vår garanti för lönsamhet och långsiktig överlevnad.

OCS är även certifierade enligt EN 1090–1 (Bärverksdelar i stål och aluminium).

ISO Certifikat 9001

ISO Certifikat 14001

Kvalitet och Miljöpolicy

EN 1090-1 Certifikat

En global leverantör
OCS har en global närvaro med huvudkontor i Borås och försäljningskontor i Stockholm samt Löhne i Tyskland. I Europa, USA, Kanada, Mexiko, Brasilien, Kina och Japan representeras OCS av partnerföretag. Med världen som arbetsfält har vi samlat på oss mycket värdefull kunskap. Det gör att vi kan bidra med erfarenheter från olika branscher. En utveckling inom fordonsindustrin kan mycket väl få stor betydelse för e-handel inom konfektion.

OCS affärsidé: Genom att erbjuda smarta interna transportsystem bidrar OCS till sina kunders lönsamhet.

Med OCS som leverantör får du den smartaste lösningen genom en och samma partner. Välkommen att kontakta oss för att se hur vi kan effektivisera er verksamhet!

Läs mer i OCS Företagspresentation