Vi hör av oss inom 24 timmar. ×

Senaste nytt

Frågor för framtidens industri

Modern industri – oavsett bransch – drivs av tre parametrar: Det ska vara effektiva och flexibla produktionsprocesser, industrin ska vara så ergonomisk och ren som möjligt och den måste hushålla med energi och resurser för att inte påverka miljön negativt.

Till Lean Clean and Green

Effektiv och säker målerilinje för elmotorer

Ytbehandlingsindustrin har en komplex process med många steg. Oavsett om det gäller våtmålning, lackering eller elektroforetisk avsättning, om det är metaller, plaster eller andra material som behandlas, är renhet och säkerhet av största betydelse.

Läs mer här.

Kundanpassade lösningar

Det lönar sig att investera i ett transportsystem som är anpassat efter era specifika behov jämfört med att bara välja enklaste lösningen för dagen.

Allt utgår från ert behov Vi börjar med att göra en behovsanalys som baseras på förstudier, framtida behov, kapacitetskrav, tillgänglighet, lokalytor etc. Resultatet av vårt analysarbete presenteras i ett konceptförslag som innehåller layout, flödesschema, tillgänglighetsberäkning, materialspecifikation, kalkylpriser och övrig viktig information. Vi har spetskompetens inom monteringslinjer, orderplockning, orderstyrd produktion, sortering, buffertering, lagrings- och distributionsprocesser.

Här kan ni se exempel på smarta lösningar som ökar effektivitet och lönsamhet: Lösningar

Skräddarsydd lönsamhet

På OCS är vi uppfyllda av förädling. Att hela tiden göra saker lite effektivare, lite smidigare, lite snabbare, lite smartare. Våra anläggningar bygger på standardmoduler men varje lösning är unik eftersom varje behov är unikt.

Våra unika fördelar (USP)
Det som gör att vi kan erbjuda smartare lösningar är bland annat:

  • Modulärt uppbyggda standardkomponenter som underlättar förändringar och vidareutveckling av produktionsprocessen
  • Enkelt att kombinera drivna och manuella banor
  • Oljefria, rena och tysta system
  • Möjlighet att få olika hastigheter i olika sektioner av systemet
  • Möjlighet att buffertera eller transportera produkter på hög höjd
  • Frigör golvyta
  • Entresollösningar för maximalt utnyttjande av befintliga lokaler

Tack för i år

Efter ett spännande och utvecklande år ser vi med glädje fram emot 2017. Vi kommer att ha öppet som vanligt på kontoret så varmt välkomna att höra av er till oss, vi står gärna till tjänst.