Kontakta oss
033-233440 / info@ocs.se

9212
Lösningar

Lösningar

Se exempel på smarta lösningar som redan är i bruk hos våra kunder. Hämta gärna inspiration och impulser från andra branscher än Er egen. Innovativa interna transportlösningar ger ofta mer.

Läs mer
Conveyors

Conveyors

Ett komplett utbud av hängconveyors och golvconveyors för olika typer av branscher, processer och gods. Buffertar, arbetsstationer, växlar, kurvor, Power & Free-funktioner. Upptäck byggstenarna i våra smarta lösningar.

Läs mer
Sökes teknisksäljare

TEKNISK SÄLJARE

Kan du sälja, googla och gillar teknik?

Då har vi ett roligt jobb åt dig – att sälja världsledande conveyor-system. Och vet du inte vad det är kan du googla. 

För det viktigaste är inte kunskapen om conveyor-system utan att du är duktig säljare, intresserad av teknik och har drivet att lära dig allt om vårt erbjudande. Har du dessutom lite kunskap i CAD är det bra, annars lär vi dig. Som du förstår är din vilja och ditt engagemang viktigare för oss än kunskap och erfarenhet – den har vi massor av.

Din uppgift blir att följa upp förfrågningar på mail, leads från möten och mässor, ringa potentiella kunder men även åka ut och besöka befintliga och nya kunder. Du ska förstå kundens behov för att snabbt återkoppla med offert och en layout på lösningsförslag (därav vissa kunskaper i CAD).

Du sitter på huvudkontoret i Borås, men ditt arbetsfält är Europa med fokus på Norden. Därför ska du kunna svenska och engelska i tal och skrift, men fler språk är självklart meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökande som kan tillföra nya tankar och perspektiv, men givetvis ser vi gärna även manliga sökande. Det viktigaste är drivet, engagemanget och viljan.

Intresserad?
Skicka din ansökan till info@ocs.se senast 15:e aug.

Frågor om tjänsten?
Kontakta Kenth Almqvist  070- 720 06 09