Vi hör av oss inom 24 timmar. ×

Häng- och golvconveyors

Lösning utifrån dina krav

OCS erbjuder ett komplett utbud av interna transportsystem med conveyors för produktionsprocesser och lagringssystem. Systemen har alla nödvändiga funktioner såsom power & free buffertar, arbetsstationer, växlar, kurvor, vertikalconveyor och automatiska lastpositioner.

Då OCS eget system med hängconveyors är modulärt uppbyggda standardkomponenter kan vi snabbt och smidigt anpassa och förädla processerna även efter installation och driftsättning.

Hängconveyors

Oljefri och tyst teknik

Våra interna transportsystem med hängande conveyors för den moderna industrin bygger på en friktionsbaserad teknik som gör förflyttningen smidig, tyst och ren. Lösningen har fler funktioner än traditionella Power & Free kedjeconveyor och liknande funktioner som i EMS elektrifierad Monorailsystem, men till en lägre kostnad.

Läs mer

Golvconveyors

Golvconveyors i kombination med hängande conveyors

Av erfarenhet vet vi att en kombination av olika transportlösningar för större interna transportsystem ibland kan vara den bästa lösningen. Därför kan vi i vissa speciella fall föreslå en lösning där vi kombinerar våra hängande transportsystem med mer traditionella golvtransportörer.

Läs mer