Vi hör av oss inom 24 timmar. ×

Case: Hängande conveyors

Installationer över hela världen

Vi projekterar, tillverkar och installerar våra hängande conveyors över hela världen. I dag har vi långt över 300 system i drift som förenklar arbetet på industrier i de flesta branscher – från fordons- och flygindustrin till ytbehandlings- och möbelindustrin. Under Branscher hittar du korta sammanfattningar för många av våra installationer. Här presenterar vi några av våra senaste case lite mer utförligt.

Airbus

Snabbare genomloppstid och ökad produktion

Franska Airbus är jämte Boeing världens marknadsledande flygplanstillverkare. År 2017 levererade man över 700 flygplan. Till monteringen i Toulouse har vi levererat conveyorsystem till fyra nya monteringslinor.

Läs mer

NORD Drivsystem

Effektiv och säker målerilinje för elmotorer

Ytbehandlingsindustrin har en komplex process med många steg. Oavsett om det gäller våtmålning, lackering eller elektroforetisk avsättning, om det är metaller, plaster eller andra material som behandlas, är renhet och säkerhet av största betydelse.

Läs mer

SAAB Aerostructures

Transport på hög höjd och i sidled

Flygindustrin är en av världens mest högteknologiska industrier där kraven på renhet, effektivitet och precision är extremt höga. SAAB Aerostructures gav OCS i uppdrag att utveckla en lösning för transport av komponenter mellan monteringsstationer och NC-maskin.

Läs mer