Vi hör av oss inom 24 timmar. ×

Case: Hängande conveyors

Installationer över hela världen

Vi projekterar, tillverkar och installerar våra hängande conveyors över hela världen. I dag har vi långt över 300 system i drift som förenklar arbetet på industrier i de flesta branscher – från fordons- och flygindustrin till ytbehandlings- och möbelindustrin. Under Branscher hittar du korta sammanfattningar för många av våra installationer. Här presenterar vi några av våra senaste case lite mer utförligt.

SAAB Aerostructures

Transport på hög höjd och i sidled

Flygindustrin är en av världens mest högteknologiska industrier där kraven på renhet, effektivitet och precision är extremt höga. SAAB Aerostructures gav OCS i uppdrag att utveckla en lösning för transport av komponenter mellan monteringsstationer och NC-maskin.

Läs mer

Riese & Müller

Effektiv monteringslinje för cyklar

Riese & Müller är en tysk tillverkare av premium El cyklar, last cyklar och fällbara cyklar. Som del av projekteringen av nya lokaler ville Riese & Müller uppgradera sin produktion till den senaste monteringstekniken. Efter besök hos ett antal av OCS övriga kunder inom cykelindustrin kontaktade Riese & Müller oss för att diskutera olika monteringslösningar med hjälp av våra hängande conveyor system. Fokus var montering av E-cyklar och last cyklar, inklusive ett SCADA-system för kontroll av  materialflöde och processtider.

Läs mer

Airbus

Snabbare genomloppstid och ökad produktion

Franska Airbus är jämte Boeing världens marknadsledande flygplanstillverkare. År 2017 levererade man över 700 flygplan. Till monteringen i Toulouse har vi levererat conveyorsystem till fyra nya monteringslinor.

Läs mer

NORD Drivsystem

Effektiv och säker målerilinje för elmotorer

Ytbehandlingsindustrin har en komplex process med många steg. Oavsett om det gäller våtmålning, lackering eller elektroforetisk avsättning, om det är metaller, plaster eller andra material som behandlas, är renhet och säkerhet av största betydelse.

Läs mer