Kontakta oss
033-233440 / info@ocs.se

Lösningar - interna transportsystem

Lösningar – interna transportsystem

Lösningar är kort och gott de smarta system som redan nu gör nytta runt om i världen. Vissa lösningar är mycket branschspecifika, medan system för t ex lager har betydligt mer gemensamt. Denna dynamik ger utmärkt grund för korsbefruktning och innovation. För varje nytt system vi utvecklar och driftsätter får vi nya, värdefulla erfarenheter. Samtidigt gör vi alltid individuella anpassningar för att optimera varje lösning för det företag som ska använda det.

Stor spännvidd av branscher
Här bredvid ser du ett axplock av de system och lösningar vi har levererat till våra kunder. Där kan du hitta lösningar inom allt från fordonsindustrin, möbelindustrin, livsmedelsindustrin och konfektionsindustrin samt många andra konsumentvaruindustrier. När det gäller lagerhantering och e-handel är smarta system som de från OCS en förutsättning för att ha en chans att kunna stå sig i konkurrensen och klara lönsamheten.

Vi är stolta över våra kunder
Vi är stolta över att kunna presentera en lång rad av framstående företag på vår kundlista: Volvo, Faurecia, Ford, SAAB, Nissan, Plastal, Magna Exterior, Sharp, Siemens, HBPO, Latexco, Edeka, Ekornes, Dräxlmaier, Hörmann, Scania, Gestamp, Caterpillar, Cube, Wonderland, Samsung, Husqvarna och Marks & Spencers är bara några som vi har hjälpt att vässa sin produktivitet.

I vilken bransch verkar ert företag? Chansen är stor att vi har värdefull erfarenhet att dela med oss av. Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.