Vi hör av oss inom 24 timmar. ×
Alla artiklar

Välkommen till vårt nya kontor i Frankrike

Nu kan vi än en gång dela med oss av de glada nyheterna att OCS växer till att inte enbart omfatta Sverige och Storbritannien, utan även Frankrike. Här kommer Cyril Monteil vara vår nya kollega och försäljningschef, samt ansvara för att etablera OCS i Frankrike. Vi välkomnar Cyril genom att lära känna honom lite mer och höra om de viktigaste framgångsfaktorerna enligt honom.

image of Cyril Monteil

Vad är din bakgrund?

En av mina tidigare positioner var hos en av de ledande conveyor företageni Frankrike. Jag är övertygad om att de olika rollerna som jag har haft, från tekniker till tjänsteman och slutligen chef för internationella kontrakt, har gett mig kvalifikationer och förberett mig för att framgångsrikt ta mig an den här nya rollen.

Vad är din roll på det franska kontoret?

Min huvudsakliga uppgift är att introducera och etablera OCS i Frankrike. Jag ska göra det genom att demonstrera de tekniska egenskaperna i våra conveyor system. OCS är nu en nyckelaktör för hängande conveyors i Frankrike och det är mitt jobb att kommunicera det. Jag bor nära Fontainebleau som ligger 1,5 h söder om Paris och mer eller mindre mitt i landet. De flesta av mina kunder befinner sig i de fyra hörnen av Frankrike vilket gör det väldigt lättillgängligt.

Vilka är de viktigaste framgångsfaktorerna för OCS i Frankrike?

Det är faktiskt ganska enkelt. För närvarande upplever industrin en betydande omvandling, nämligen Industri 4.0, och Frankrike befinner sig precis i början av den. OCS har redan implementerat detta nya sätt att producera och tillverka på, vilket ger oss en konkurrensfördel. Frankrike har en önskan om att reindustrialisera landet och vara mer innovativt. För att kunna göra det måste landet anpassa sig. Därför är OCS i en gynnsam position att kräva stora delar av marknaden redan från början. Industri 4.0 handlar om automatiseringslösningar som är kognitiva och autonoma. Artificiell Intelligens (AI), avancerad robotteknik och sensorteknik har potentialen att öka autonomin ytterligare. OCS är redan där, och dessutom har de integrerat de tre parametrarna av lean, clean & green produktion som ger oss ännu en konkurrensfördel. Detta kommer utan tvekan att göra OCS till den ledande leverantören för conveyor system i Frankrike, och jag känner mig hedrad över att vara en del av den här spännande resan.