Vi hör av oss inom 24 timmar. ×
Alla artiklar

OCS  – ledande leverantör till cykelindustrin

Fler och fler ledande cykeltillverkare väljer OCS transportsystem när cykel – och el-cykel produktionen ökar i Europa. ”Med ett antal välkända cykeltillverkare i vår portfölj är vi stolta över att ha blivit en viktigt leverantör av monteringslinjer för en bransch i stark tillväxt”, säger VD Kenth Almqvist.

I och med den rådande Coronapandemin ändrar nu människor sättet att röra sig på. Från kollektivtrafik till cykel, el cykel och el scooter. Cykelindustrin i stort expanderar snabbt och våra unika hängande transportsystem uppfyller cykeltillverkarnas krav på flexibla och smarta produktionslösningar. Till exempel tillåter OCS 500 systemet montörerna att arbeta runt cykeln i  360vinkel och frigör samtidigt värdefull golvyta.

” Med OCS patenterade lösning för hängande conveyors – baserad på friktion istället för utrymmeskrävande och oflexibel kedja eller det dyrare EMS Elektrifierade Monorailsystemet – uppfylls samtliga krav på smidig, tyst och ren förflyttning. Viktiga faktorer för moderna och hållbara industrier” säger Kenth Almqvist.